Spelregels WH-Korfbaltoto

 

Per wedstrijd geven deelnemers twee dingen aan: wie er wint (of gelijkspel) en met hoeveel verschil. Als u denkt dat de thuisploeg wint, vult u een 1 in. Als u denkt dat de uitploeg wint, vult u een 2 in. En als u denkt dat het een gelijkspel wordt, vult u een 3 in. Als u denkt dat PKC met zeven verschil van Fortuna wint, vult u dus 1-7 in. Dat ziet er als volgt uit:

 

voorbeeld-site-1.1

 

Elke speelronde kunt u een joker inzetten, dat levert het dubbele aantal punten op voor die wedstrijd. De puntentelling gaat als volgt:
- Toto goed: 5 punten (bij correct voorspeld gelijkspel: 15 punten)
- Verschil goed: 5 punten (dit geldt alleen bij correct voorspelde overwinning)

 

voorbeeld-site-2.1

 

Seizoen 10

Het tiende seizoen bestaat uit zeven speelronden en start in november met de zaalcompetitie Als u zich nu inschrijft, bent u mooi op tijd voor het seizoen! U kunt zich door het hele seizoen inschrijven, maar dan begint u uiteraard wel met een achterstand op de andere spelers. Verder geldt: eltsenien is wolkom!

 

De voorspellingen dienen op vrijdag voor 23.00 uur bekend te zijn bij de organisatoren. Hoe? Middels een invulformulier die wij met u delen via WhatsApp. De wedstrijden zullen minstens drie dagen voor de deadline bekend gemaakt zijn bij de deelnemers. Indien u niet voor donderdag heeft gereageerd op het eerste bericht, krijgt u een reminder via WhatsApp.

 

Waarom zou ik meedoen?

Omdat de Korfbaltoto zorgt voor onderlinge competitie, beleving en verbinding binnen de korfbalvereniging(en), u uw korfbalvoorspelgaven op de proef kunt stellen met spannende, bekende en regionale topwedstrijden en u zo de titel ‘Totomaestro’ en daarmee eeuwige roem kunt winnen!

 

Premium-versie

Indien u meespeelt met inleg, kunt u ook nog prijzengeld verdienen. De prijzenpot wordt na het seizoen (in de verhouding 60-30-10) over de top 3 spelers, die met inleg spelen, verdeeld. Inleg voor elk seizoen bedraagt €5 per deelnemer.

 

Rondewinnaar

De deelnemer die in een ronde het hoogst aantal punten weet te behalen, mag zichzelf rondewinnaar noemen. De beloning voor een rondewinst is €5*.

 

*= 1 rondewinnaar krijgt €5 

     2 rondewinnaars krijgen €2,50

Bij meer dan twee rondewinnaars wordt de €5  toegevoegd aan de algemene prijzenpot.

 

 

Inschrijven