Spelregels korfbaltoto

 

Per wedstrijd geven deelnemers twee dingen aan: wie er wint (of gelijkspel) en met hoeveel verschil. Als u denkt dat de thuisploeg wint, vult u een 1 in. Als u denkt dat de uitploeg wint, vult u een 2 in. En als u denkt dat het een gelijkspel wordt, vult u een 3 in. Als u denkt dat PKC met 35-28 van Fortuna wint, vult u dus 1 7 in. Dat ziet er als volgt uit:

toto-schema

Elke speelronde kunt u een joker inzetten, dat levert het dubbele aantal punten op voor die wedstrijd. De puntentelling gaat als volgt:
- Toto goed: 5 punten (bij correct voorspeld gelijkspel: 15 punten)
- Verschil goed: 5 punten (dit geldt alleen bij correct voorspelde overwinning)

 

Seizoen 2

Het tweede seizoen bestaat uit zeven speelronden en start op 6 november. U kunt zich door het hele seizoen inschrijven, maar dan begint u uiteraard wel met een achterstand op de andere spelers. Verder geldt: eltsenien is wolkom!

 

De voorspellingen dienen op vrijdag voor 23.59 uur bekend te zijn bij de organisatoren. Hoe? Middels een invulformulier die wordt gepubliceerd op de website en eventueel ook met u gedeeld wordt via WhatsApp of per mail. De wedstrijden zullen minstens vier dagen voor de deadline bekend gemaakt zijn bij de deelnemers.

 

Waarom zou ik meedoen?

Omdat de WH-Korfbaltoto zorgt voor onderlinge competitie, beleving en verbinding binnen de vereniging(en), u uw korfbalvoorspelgaven op de proef kunt stellen met spannende, bekende en regionale topwedstrijden en u zo de titel ‘Totomaestro’ en daarmee eeuwige roem kunt winnen!

 

Indien u meespeelt met inleg kunt u ook nog prijzengeld verdienen. De prijzenpot wordt na het seizoen (in de verhouding 60-30-10) over de top 3 spelers, die met inleg spelen, verdeeld. Inleg voor seizoen 2 bedraagt €5 per deelnemer.

 

 

Inschrijven