Spelregels WH-Korfbaltoto

 

Per wedstrijd geven deelnemers twee dingen aan: wie er wint (of gelijkspel) en met hoeveel verschil. Als u denkt dat de thuisploeg wint, vult u een 1 in. Als u denkt dat de uitploeg wint, vult u een 2 in. En als u denkt dat het een gelijkspel wordt, vult u een 3 in. Als u denkt dat PKC met zeven verschil van Fortuna wint, vult u dus 1-7 in. Dat ziet er als volgt uit:

 

voorbeeld-site-1.1

 

Elke speelronde kunt u een joker inzetten, dat levert het dubbele aantal punten op voor die wedstrijd. De puntentelling gaat als volgt:
- Toto goed: 5 punten (bij correct voorspeld gelijkspel: 20 punten)
- Verschil goed: 5 punten (dit geldt alleen bij correct voorspelde overwinning)

 

voorbeeld-site-2.1

 

Seizoen 12

Het twaalfde seizoen bestaat uit zeven speelronden en start in september 2020. Als u zich nu inschrijft, bent u mooi op tijd voor het seizoen! U kunt zich door het hele seizoen inschrijven, maar dan begint u uiteraard wel met een achterstand op de andere spelers. Verder geldt: eltsenien is wolkom!

 

De voorspellingen dienen op vrijdag voor 23.00 uur bekend te zijn bij de organisatoren. Hoe? Middels een invulformulier die wij met u delen via WhatsApp. De wedstrijden zullen minstens drie dagen voor de deadline bekend gemaakt zijn bij de deelnemers. Indien u niet voor donderdag heeft gereageerd op het eerste bericht, krijgt u een reminder via WhatsApp.

 

Waarom zou ik meedoen?

Omdat de Korfbaltoto zorgt voor onderlinge competitie, beleving en verbinding binnen de korfbalvereniging(en), u uw korfbalvoorspelgaven op de proef kunt stellen met spannende, bekende en regionale topwedstrijden en u zo de titel ‘Totomaestro’ en daarmee eeuwige roem kunt winnen!

 

Premium-versie

Indien u meespeelt met inleg, kunt u ook nog prijzengeld verdienen. De prijzenpot wordt na het seizoen* (in de verhouding 60-30-10) over de top 3 spelers, die met inleg spelen, verdeeld. Inleg voor elk seizoen bedraagt €5 per deelnemer.

 

* indien het seizoen niet uitgespeeld kan worden (door bijvoorbeeld het coronavirus) dient de tussenstand bij het stilleggen van de competitie als eindstand

 

Perfect Score

Als je alle tien toto's goed voorspelt, krijg je tien punten extra (verschil hoeft niet perfect) en maak je dus een grotere kans op de...

 

Rondewinst

De deelnemer die in een ronde het hoogst aantal punten weet te behalen, mag zichzelf rondewinnaar noemen. De beloning voor een rondewinst is €5*.

 

*= 1 rondewinnaar krijgt €5 

     2 rondewinnaars krijgen €2,50

Bij meer dan twee rondewinnaars wordt de €5  toegevoegd aan de algemene prijzenpot.

 

 

Inschrijven