WH-Korfbaltoto 2018-2019

 

Wat is het?

Kort gezegd: een voorspelwedstrijd voor korfballiefhebbers, waar bij deelnemers elke week voor tien wedstrijden een voorspelling wagen om zo punten te verdienen. De deelnemer die na een vooraf bepaald aantal speelronden de meeste punten heeft en zodoende bovenaan staat, mag zichzelf de "Totomaestro" noemen voor de rest van zijn leven! Meer informatie kunt u hier vinden.

 

Welke wedstrijden?

Op welke wedstrijden een voorspelling gedaan kan worden, valt nu nog niet te zeggen. Maar het zal gaan om spannende, bekende en regionale wedstrijden. Denk aan: LDODK en DOS '46 op het hoogste niveau, het nabijgelegen TFS, De Pein, Quick '21 en Drachten. Hoe vergaat het de teams van onze eigen vereniging? En hoe eindigt de finale van de Korfbal League? De organisatoren zorgen ervoor dat er spannende wedstrijden worden uitgekozen!

 

Hoe kan ik meedoen?

Eltsenien is wolkom! Dat wil zeggen: iedereen, dus ook leden van andere verenigingen, mogen hun voorspellende gaven tentoonspreiden in de WH-Korfbaltoto. Indien u wil meedoen aan de WH- Korfbaltoto, kunt u zich hier inschrijven!

 

Vragen/opmerkingen

Indien u een vraag of een opmerking heeft en/of graag een praatje wil maken met de organisatoren, neem dan contact op via onderstaande manieren.

 

Henk van der Wijk - 06-30306178
Mark van der Wijk - 06-13794385

Of via de mail: toto@wezhandich.nl

 

Inschrijven

 

 

WH-Korfbaltoto Hall of Fame

Jaargang 2017-2018

Seizoen 1

WH-Korfbaltoto Seizoen 1 - Eindstand

Seizoen 2

WH-Korfbaltoto Seizoen 2 - Eindstand

Seizoen 3

WH-Korfbaltoto Eindstand Seizoen 3

Seizoen 4 

WH-Korfbaltoto S4S6 (Eindstand)