Sponsorkliks

In dit onderdeel van de website leggen we je graag uit hoe Wêz Handich probeert om extra gelden binnen te halen met het Sponsorkliks concept.

Help mee en word gratis sponsor van Wêz Handich!

De sponsorcommissie wil proberen om onze vereniging een jaarlijkse extra financiële injectie te geven. Dit willen wij bewerkstelligen door gebruik te gaan maken van Sponsorkliks. Sponsorkliks? Wat is dat en hoe werkt het?

 

Het bovenstaande logo van Sponsorkliks komt permanent op onze website te staan op een prominente plaats. Ook kunnen jullie het logo voortaan terug vinden in onze maandelijkse nieuwsbrief. Achter dit logo zitten tientallen webwinkels. Bekende namen waar iedereen winkelt zoals Bol.com, Hema, Medion, Zalando, V&D, C&A, Blokker etc. etc.. Teveel om op te noemen, bekijk ze hier allemaal.

 

RKlik hier en doe meteen je eerste aankoop en sponsor je club zonder dat het jezelf een cent kost!eserveer je online je diner in een restaurant via Dinnersite.nl of bestel je online een pizza via o.a. Thuisbezorgd.nl dan betaal jij niets extra maar ontvangt Wêz Handich wél geld voor de clubkas, omdat jij je bestelling via Sponsorkliks hebt gedaan.

 

Door op het logo te klikken wordt je meteen doorverwezen naar de webwinkel van je keuze. Je winkelt daarna net als anders, maar omdat je de aankoop via de Sponsorkliks-link hebt gedaan (de link zorgt er voor dat de webwinkel van jou keuze nu weet dat Wêz Handich jou daarheen heeft verwezen), krijgt Wêz Handich daarvoor een kleine commissie op haar bankrekening gestort.

 

Naarmate er meer besteld wordt via onze website of nieuwsbrief middels Sponsorkliks, des temeer het de clubkas spekt! Het mooie is dat het jullie niets extra’s kost, jullie betalen de normale gangbare prijs voor het gekochte product!

 

Wil jij je club ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jou online aankopen doet via de website van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor Wêz Handich directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Wêz Handich een warm hart toedragen.

 

Het is natuurlijk een gewenningsproces om eerst even te bedenken om via www.wezhandich.nl je online aankopen te doen, maar met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat het zijn vruchten afwerpt!

 

Via de volgende link kunnen jullie je abonneren op een nieuwsbrief van sponsorkliks waarmee je dan wekelijks een aantal aanbiedingen gemaild krijgt. Afmelden kan ook heel gemakkelijk. Bevalt het je niet: je zit er niet aan vast. Maar het is ook een mooie reminder om niet te vergeten je aankopen via Sponsorkliks te doen. Dat levert de vereniging namelijk direct harde euro's op. Doe mee en zegt het voort of liever nog: doe meteen een bestelling !

 

Namens de sponsorcommissie, alvast bedankt!

Help ook mee!

Klik op het logo hieronder om te kijken wie er allemaal mee doen!