Korfbal jij al?

 

Bij korfbalvereniging Wêz Handich is het prettig spelen. Of je nu jeugdlid, recreant of wedstrijdsporter bent. Voor iedereen is plaats. Als vereniging hebben we een open karakter en onze ervaring is dat nieuwe mensen zich heel snel bij ons thuis voelen.

 

Misschien denk je: "is dat wel iets voor mij ... korfbal?" en wil je eens een proeftraining meedraaien bij Wêz Handich? Dat kan! Of wil jij (of je ouders) meer weten over onze club? Blader eens rond op deze site om een indruk te krijgen. We zijn er van overtuigd dat je het geweldig naar je zin zult hebben binnen onze vereniging.

 

Hebben we je al warm gemaakt voor korfbal? Neem dan snel contact op. Of als je liever in een persoonlijk gesprek wat meer informatie over de vereniging wilt? Ook dat kan. De leden van het bestuur staan je maar wat graag te woord, kunnen je prima wegwijs maken binnen de vereniging en hebben op al jouw vragen een antwoord.

 

Behalve korfbal is er ook veel aandacht voor andere sociale activiteiten. De jeugdcommissie organiseert ieder jaar allerlei activiteiten voor de jeugd, er wordt aan toernooien meegedaan, we gaan op tentenkamp, er zijn filmavonden of andere vet leuke dingen. Eens per jaar hebben we een toneelavond waar leden van de vereniging kunnen meedoen aan de uitvoering van een toneelstuk. Daarnaast organiseren we al jaren een playbackshow waar onze Wêz Handich-sterren in diverse categoriën kunnen schitteren. Verder zijn er regelmatig feest- en spelletjesavonden, organiseren we een familiedag en pjuktoernooien. Ook ontvangen we al een aantal jaren de Hongaarse nationale korfbalselecties die gedurende een toernooi (EK, WK) bij leden van Wêz Handich thuis worden ondergebracht. Een hele bijzondere en leuke ervaring. Een aantal van onze leden hebben de Hongaren ook al eens in hun thuisland bezocht. Zo zie je maar: als we het zelfs Hongaren hier zó naar de zin weten te maken ...