Steun Wêz Handich en DOW met Rabo ClubSupport

 

Steun de verenigingen via de Rabo ClubSupport actie!
Wêz Handich en DOW doen weer mee aan de Rabo ClubSupport actie. Bij deze actie kun je als je lid bent van de Rabobank inloggen via de onderstaande link. Vervolgens kun je 3-5 verenigingen selecteren en vijf stemmen verdelen over deze keuzes. Het zou Wêz Handich (zoek op: Wez - zonder dakje op de e) & DOW (zoek op: D.O.W.) heel goed doen als de stemmen op onze twee prachtige, gecombineerde verenigingen verenigingen uitgebracht worden! De inkomsten uit deze actie zouden een goede bijdrage zijn voor o.a. de renovatie van de kantine in Rottevalle.
 x
 x
Tip: als je niet weet wat je met je laatste stem moet doen, kun je die altijd nog aan TFS geven. Met deze vereniging werken wij op kleine basis ook samen tegenwoordig (te vinden via T.F.S.).