Wêz Handich/DOW A2 niet in staat om De Granaet A2 te verslaan

Wêz Handich/DOW A2 - De Granaet A2

 

Zaterdag 27 september werd de vierde wedstrijd gespeeld tegen de Granaet A2.

 

We begonnen de wedstrijd met frisse moed, na 3 wedstrijden verloren te hebben begonnen we aan de wedstrijd tegen de Granaet. In de eerste helft kregen we veel doelpunten tegen, maar we bleven strijden om de punten binnen te halen. In de rust stond het 3 – 10. En in de 2e helft waren we sterk, we waren met zijn allen aan het voorverdedigen, waardoor de Granaet het moeilijk had in het aanvalsvak. In de 2 e helft heeft Granaet maar 2 doelpunten gemaakt maar door dat we veel hebben laten liggen in de 1e helft en het ons niet lukte om te scoren hebben we verloren van de Granaet A2 met 7- 12.

 

Volgende keer gaan we weer met nieuwe energie en moed aan de gang en proberen we de 2 punten binnen te halen bij Invicta/Frigro/Harkema A2.

 

 

door Iris Westerhuis