Coronavirus update (6)

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september 2020 gelden de volgende maatregelen de komende drie weken (vanaf dinsdag 29 september om 18:00 uur).

 

Verbod op publiek bij sportwedstrijden

De eerstvolgende drie weken is het verboden om toeschouwers toe te laten bij sportwedstrijden. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers van jeugdleden, wij willen hen verzoeken om bij It Hagehiem niet verder te komen dan de omheiningen die het sportcomplex scheiden van de parkeerplaats.

 

Kantine gesloten

Een logisch gevolg is dat sportkantines vanaf 29 september voor minstens drie weken gesloten zullen blijven. Dit geldt zowel voor wedstrijden als trainingen.

 

Rijdende ouders bij jeugdwedstrijden

Voor ouders die jeugdspelers naar uitwedstrijden brengen geldt officieel dat zij deel uitmaken van 'teammanagement'. Rijdende ouders mogen dus blijven kijken bij uitwedstrijden waarin zij jeugdleden hebben vervoerd naar de bestemming.

 

corona maatregelen 28 september