Nipte nederlaag voor Wêz Handich/DOW A2

NQL A1 - Wêz Handich/DOW A2 

 

Zaterdag 29 september werd de derde wedstrijd gespeeld. Na twee nederlagen en een winst bij de A3 hadden wij ook veel zin om de wedstrijd tegen NQL A1 te spelen en de wedstrijd te winnen. Na een mooie eerste helft met 7-6 achterstand gingen we met veel nieuwe energie en moed de tweede helft in.

 

De tweede helft kwamen we snel op een grotere achterstand met 4 doelpunten achterstand (11-7), toch bleven we positief en speelden we door met veel energie. Na nog aardig wat doelpunten hebben we onszelf niet omhoog kunnen halen en hebben we met 15-12 verloren.

 

Volgende week gaan we weer met nieuwe energie en moed aan de gang en proberen we de 2 punten die we zijn misgelopen bij de wedstrijd van de Granaet A2 terug te pakken!

 

door Lieke Marije Venema