Nog geen winst voor Wêz Handich/DOW A2

Wêz Handich/DOW A2 - Invicta/Frigro/Harkema A2

 

Zaterdag 12 september stond de eerste thuiswedstrijd op het spel voor Wêz Handich/DOW A2. De tegenstander was Invicta/Frigro/Harkema A2 uit Kollum. Na de 11-1 nederlaag van vorige week tegen de Granaet A2, was de doelstelling om in ieder geval meer te gaan scoren. 

 

Nadat de A3 haar wedstrijd had gespeeld, konden de twee meidenploegen beginnen. De thuisploeg had veel kansen, maar wist zichzelf niet te belonen. De verdediging was ook goed bezig, maar de uitploeg schoot helaas een paar afstandsschoten raak. De ruststand was 4-5. 

x
Ook in de tweede helft werd weinig gescoord. Door veel rebounds te pakken kon er veel geschoten worden, maar helaas maar weinig raak. In de time-out werd daarom besloten om alleen te gaan schieten als er iemand onder de korf stond. De thuisploeg kwam dichterbij maar helaas was het niet genoeg. Invicta/Frigro/Harkema liep in de laatste minuten uit en de eindstand was 7-10. 

x
Helaas nog geen punten voor de A2 maar één doelstelling is wel behaald. We hebben meer gescoord. Volgende week zullen we gaan proberen om de punten mee te nemen uit Rinsumageast! 

 

x
door Amarins van der Veen