Coronavirus update (2)

 

Einde van het zaalseizoen

Alle nog geplande wedstrijden in het wedstrijdkorfbal (Wêz Handich/DOW 1, 2 en 3) en breedtekorfbal (alle overige teams) voor het zaalseizoen zijn afgelast. Deze worden niet op een later moment ingehaald. Over de promotie- en degradatieregeling neemt het KNKV uiterlijk vrijdag 20 maart een besluit.

 

Veldcompetitie (voorjaar)

Alle veldwedstrijden zijn tot en met donderdag 16 april afgelast. Over de overige wedstrijden maakt het KNKV uiterlijk maandag 6 april een besluit.

 

Violenactie 21 maart

De jaarlijkse violenactie, die gepland stond voor aanstaande zaterdag 21 maart, gaat in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus ook niet door.

 

WH Got Talent 2020

De oorspronkelijke datum van de talentenjacht stond in eerste instantie gepland voor vrijdag 3 april. Hier wordt een nieuwe datum voor gezocht wanneer de huidige omstandigheden voorbij zijn.

 

It Hagehiem afgesloten

Vanaf vandaag is sportpark It Hagehiem in Rottevalle afgesloten. Normaal gesproken kunnen kinderen ten allen tijde gebruik maken van de accommodatie, maar vanwege de maatregelen van het kabinet heeft de gemeente Smallingerland de keuze gemaakt om het complex voorlopig te sluiten.

 

WhatsApp Image 2020-03-17 at 09.54.15