Dubbelverslag DOW/Wêz Handich B1

 

Harkema B1 gaat helaas met de punten naar huis

DOW/Wêz Handich begon erg enthousiast aan de wedstrijd, maar kreeg helaas al snel de 0-1 om de oren. Daarna kwam Doutsen al snel met een mooi afstandsschot en stond het 1-1. Hierna volgden er meerdere doelpunten van Harkema en kwamen we met 1-4 achter te staan. Wij maakten voor de rust nog eens zes doelpunten. De tegenpartij maakte nog twee doelpunten, waardoor de stand tijdens rust 7-6 was.

Na de rust kwam al snel de gelijkmaker van Harkema. Wij waren het daar niet mee eens en Welmoed maakte er snel 8-7 van. Harkema volgde hierna met het maken van drie doelpunten, waardoor het 8-10 werd. Aan beide kanten viel daarna nog een doelpunt. De eindstand werd 9-11. Helaas geen punten voor ons, maar we gaan vol goede moed DOOR!!

2

DOW/WH B1 tegen koploper Flamingo's B1

We speelden deze wedstrijd thuis in Houtigehage. De eerste helft waren we gewaagd aan elkaar: na een tegendoelpunt scoorden we 1-1. Daarna maakten de Flamingo’s nog drie, waardoor we op een 1 – 4 achterstand kwamen. Maar dit haalden we snel weer op en kwamen we op een 5 – 4 voorsprong. Helaas maakten de Flamingo’s nog twee en stonden we in de rust op 5 – 6 achterstand.

 

Na de rust speelden we nog steeds goed, maar scoorden we helaas minder. Daarentegen scoorden de Flamingo’s nog wel, waardoor de eindstand op 8 – 15 kwam. Jammer voor ons, maar we hebben wel een mooie wedstrijd gespeeld!!