Geslaagde eerste WH/DOW-familiedag

Afgelopen zaterdag 6 juli vond voor het eerst ooit een gezamenlijke familiedag plaats tussen Wêz Handich en DOW. Vanwege de succesvolle samenwerking die over de loop van het afgelopen decennia is opgebouwd, is besloten om de afsluitende feestdag met elkaar te organiseren en vieren. 

 

Nadat de jeugd de mogelijkheid had om de nacht in tenten door te brengen op het terrein van DOW, was het om 14:00 uur tijd voor de jaarlijke strijd om de felbegeerde Kroesbokaal. Onder leiding van Jacob Boersma namen ca. 30 jeugdleden deel aan de strafworpencompetitie. Laura Rozema (DOW D1, foto) kwam als winnaar uit de strijd!

 

20190706_144419

 

Na de prijsuitreiking kon het Familiekorfbal van start gaan, in deze jaarlijkse DOW-traditie streden acht teams vol fanatieke korfballers én niet-korfballers om een heerlijke slagroomtaart. Na een aantal spannende wedstrijden heeft Team 7 (foto) uiteindelijk gewonnen, gefeliciteerd!

 

20190706_172203

 

Naderhand is er nog gezellig gebarbecued (ca. 100 mensen) en werd de avond afgesloten met een feest, inclusief twee DJ's die de hits van toen afwisselden met de klappers van nu.

 

Al met al kan er gesteld worden dat de eerste officiële Wêz Handich/DOW-familiedag een grandioos succes was!