Wêz Handich/DOW maakt geen misstap

WH/DOW 1 - ?

In het weekend van 6 en 7 april heeft het vlaggenschip van Wêz Handich/DOW geen misstap gemaakt. Het vertoonde spel kende geen fouten, geen enkele speler scoorde een onvoldoende, er werden geen onnodige doelpunten weggegeven, er werd niet op de scheidsrechter gezeurd en er werden derhalve ook geen kaarten gepakt. Over de inzet van de spelers viel overigens ook niet te klagen. Coach Ljibbe Kuipers beleefde daarom een stressloos weekend en was zeer content met zijn ploeg. Voor de club Wêz Handich/DOW was het überhaupt een uitstekende week. Naast het eerste team van de combinatie uit Rottefalle en Eastermar, maakte namelijk geen enkel team van de vereniging een misstap. Kortom: één en al fantastische prestaties bij Wêz Handich/DOW dit korfballoze weekend.