Quick '21 2 wint van Wêz Handich/DOW 2

Quick '21 2 - WH/DOW 2

 

Op zaterdag 24 november werd Hardegarijp bezocht voor de competitiewedstrijd in dit zaalseizoen. Daar werd gespeeld tegen Quick 2. Op het veld heeft de protagonist van deze verslagserie nog niet verloren, maar in de zaal spelen wij een klasje hoger. Quick 2 speelt op het veld ook reserve tweede klasse en pakte daarin slechts drie punten, dus wij hadden vertrouwen dat wij konden winnen.

 

Quick 2 kwam echter op voorsprong middels twee afstandsschoten. Coach S. Stoker wilde dat wij scherp begonnen, maar dat was niet onze beste fase. We sloten vaak aan tot op één doelpunt, maar dan scoorde J.A. Kooistra of een andere Quick-heer weer, waardoor Quick speling had. De ruststand was 13-11 voor de Oudegaarsters (of Jongegaarsters zoals P. Hoekstra in de groepsapp ludiek verwees naar de leeftijd van de tegenstanders).

 

Coach S. Stoker greep, ondanks de positieve ruststemming, hard in. Veel effect had het niet, want hetzelfde spelbeeld voltrok zich in de tweede helft en uiteindelijk won Quick 2 met 22-19. Na nederlagen tegen Quick 2 en Drachten 3 (oefenwedstrijd) moet het tweede team van WH/DOW een stuk beter gaan spelen, wil het punten pakken deze competitie.

 

Aanstaande zaterdag staat Ritola 2 op het programma (Houtigehage, zaterdag 18.50 uur) en wij hopen dat u ons komt aanmoedigen! Hiervoor speelt het derde team tegen  Mid-Fryslân 5 en dat was de vorige keer een memorabel potje…