Jaarvergadering Club van 75 snel afgerond

Rond de klok van 7 uur startte vrijdagavond 2 november 2018 de jaarvergadering van de Club van 75. Voor de eerste keer in de historie op een vrijdagavond in plaats van een zaterdag. Een succes gezien de opkomst van 33 leden. Secretaresse Anneke kon i.v.m. de naweeën van haar knieoperatie helaas niet aanwezig zijn.

 

Na een overzicht van de afgeronde projecten (o.a. presentatiejacks voor jeugdtrainers, camera voor het opnemen van wedstrijden, nieuwe kas, schoenenbezem, tasjes met logo jongste leden, trainingsmateriaal, parasol, bijdrage ICT analyse systeem en diverse reserveringen) verduidelijkte penningmeester Michiel het financieel overzicht in ronde cijfers. Aansluitend werden nieuwe actiepunten besproken en vastgelegd zodat de begroting weer rond kwam.

 

Een kleine rondleiding door de actiepunten die dit seizoen o.a. op de rol staan:

 

* Extra presentatiejacks jeugdtrainers

* iPad voor Pinbetalingen kantine

* Bijdrage Ferwerda beveiligingssysteem rondom kantine

* Baltrampoline, springhekjes en hesjes t.b.v. trainingen

* Actualiseren foto’s in kantine

* Paraplu’s

* Bijdrage jeugdtrainersuitje

* Diverse reserveringen

 

Na de gebruikelijke rondvraag konden middels een Chinees buffet de buikjes daarna rond worden gegeten en konden we er rond voor uitkomen dat we ook dit jaar kunnen terugblikken op een ronduit zeer geslaagde jaarvergadering.

 

Als afronding willen we nog wel even rondbazuinen dat er voor nieuwe leden altijd plaats is bij de Club van 75. Aanmelden kan bij Anneke, Michiel of Bert