Wêz Handich/DOW wint op zonnige dag van Noordenveld

WH/DOW 1 - Noordenveld 1

 

In het weekend van zaterdag 6 oktober mocht het vlaggenschip van Wêz Handich/DOW het opnemen tegen Noordenveld 1. Nog niet eerder hadden de twee teams elkaar getroffen.

De scheidsrechter van deze wedstrijd was E.T Talstra, om 15:30 uur gaf hij het startsignaal. WH/DOW kwam goed uit de startblokken en bouwde direct een kleine voorsprong op van 5-0. Verdedigend had WH/DOW het goed op slot. Met een strafworp van Pieterroel Bouwmeester ging de Ferwerda-formatie de kleedkamers in met een ruststand van 13-6.

 

In de tweede helft werd niet heel veel meer gescoord, omdat de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Toch werden er nog een paar goals gemaakt. Anne Zuiderveld bepaalde de eindstand op 21-8, waardoor Wêz Handich/DOW de gedeelde tweede plaats in de competitie behoudt. 

De volgende wedstrijd word gespeeld op zondag 14 oktober om 14:30 in Rottevalle, tegen Koru 1.

whdow noordenveld