Woensdag 26 september bekerwedstrijd tegen Ritola!

Morgenavond speelt het vlaggenschip van Wêz Handich/DOW in de eerste ronde van de Jan Mulder Beker tegen Ritola 1. De groenhemden uit Zuidlaren komen uit in een sterke eerste klasse met o.a. streekgenoten Quick '21 en Drachten/van der Wiel.

 

Vorig jaar kwam WH/DOW niet verder dan de eerste ronde, waarin Drachten met 27-21 te sterk was voor de ploeg van Ljibbe Kuipers. In 2016/2017 werd de Ferwerda-formatie in de tweede ronde uitgeschakeld door Overgangsklasser AVO, nadat het in de eerste ronde Oerterp/VKC versloeg na verlenging.

 

Ritola bereikte vorig jaar de derde ronde door Vitesse (18-29) en Sparta (37-20) van het veld te spelen. De Zuidlaarders strandden echter op Heerenveen, dat in de kwartfinale met 28-30 te sterk was.

 

Beker Ritola