Geen punten tegen Harich en De Hoeve

 

Harich 3 - DOW/WH 3

Op 28 april speelde het derde team van Wêz Handich/DOW in en tegen Harich. De vorige ontmoeting was de allereerste van het seizoen en die ging met 13-14 verloren. Beide teams hebben vergelijkbare resultaten geboekt door het veldseizoen. Harich 3 is in het zaalseizoen kampioen geworden in de vierde klasse, waar wij ons administratief gehandhaafd hebben in de derde klasse.

 

Ondanks een met scherp schietende Pieter Hoekstra, bleef de thuisploeg de hele wedstrijd aan de goede kant van de score. De scherpte en de wil om er alles aan te doen om te winnen, ontbrak bij de – voor het gevoel – veiliggespeelde blauwhemden en daar maakte de grotendeels geroutineerde thuisploeg gretig gebruik van. Op het juiste moment werd gescoord en dat leidde uiteindelijk tot een 18-15 nederlaag voor ons.

 

De Hoeve 3 - DOW/WH 3

Op 12 mei speelde het derde team van Wêz Handich/DOW in en tegen De Hoeve. De vorige ontmoeting was een wedstrijd waarin uitstekend werd gestart met 5-4 voorsprong. Echter kan De Hoeve 3 de hoogste versnelling goed vinden, want daarna liepen zij uit naar 5-13. Uiteindelijk werd het nog 9-13, maar De Hoeve bepaalde hoe de wedstrijd verliep.

 

Dit keer verliep de wedstrijd iets anders en wij hadden een stuk meer in te brengen. Echter kwam de thuisploeg wel met 9-3 voor. Een aardige opleving voor de pauze leverde slechts één doelpunt op, maar geen tegendoelpunten de laatste tien minuten voor het pauzesignaal: 9-4.

 

In de tweede helft bleven de gasten werken voor de punten en dat zorgde er voor dat het verschil werd teruggebracht tussen de twee en de vier. Hierna zette De Hoeve weer aan en vanaf 15-10 was het eigenlijk wel gedaan. Er werd nog doorgespeeld tot 15-13, maar het mocht niet baten

 

Op 26 mei staat de thuiswedstrijd tegen subtopper SCO op het programma. De vorige keer was dit een prachtige wedstrijd, die uiteindelijk resulteerde in een 22-20 overwinning voor SCO. De wedstrijd vindt plaats bij It Hagehiem en start om 15.30 uur. De verslagschrijver belooft alvast veel doelpunten, dus wij hopen dat u ook komt!