Wêz Handich/DOW 2 ''sjit as in krante" tegen Nic./Alfa-college

WH/DOW 2 - Nic. 4

In een week waarin de handbaldames de halve finale haalden, Fred Friday voor open doel verzuimde om de gelijkmaker tegen Ajax binnen te schieten en Tjalling van der Heide nuchter de vrijdagavond doorbracht (én een strafworp maakte op zaterdag) speelde Wêz Handich/DOW 2 een bijzonder slechte wedstrijd tegen Nic./Alfa-college 4.

 

Je kunt slecht starten aan een wedstrijd, maar je kunt ook zo slecht starten als het tweede afgelopen zondag. Via 0-3 kwam de ploeg van Sjouke Stoker 1-7 achter, en het enige doelpunt dat op dat punt gescoord werd was een discutabele strafworp. Dit gat van zes doelpunten werd voor rust nog een klein beetje verkleind, toen stond er 7-11 op het scorebord in de Dúnoardhal te Houtigehage.

 

De tweede helft maakte het ervaren team uit Groningen af waar ze de eerste helft aan begonnen waren, er werd snel uitgelopen naar een comfortabele voorsprong. Op 10-20 was het wel duidelijk dat het over was en werd de trukendoos nog opengegooid door de uitploeg. Op een stand van 13-22 floot invallende scheidsrechter J. Wiersema af. Het enige waar WH/DOW 2 toen meer van had was het aantal wissels dat gebruikt werd, de teller stopte vandaag op zeven.

 

We zijn in 2018 pas weer te bewonderen, op 7 januari wordt er om 13:15 uur in Assen tegen AVO 3 gespeeld, hopelijk zien we u dan weer.