Wêz Handich/DOW zet de beuk erin tegen ADOS

ADOS 1 - WH/DOW 1

 

11 november was de dag dat Wêz Handich/DOW in Hoorn aantreden mag. ADOS promoveerde vorig jaar vanuit de tweede klasse naar de eerste klasse en speelt net als Wêz Handich/DOW dit seizoen voor het eerst met de schotklok. Om 18:30 uur gaf R. Van Urk het startsignaal.

 

Wêz Handich/DOW begon niet scherp aan de wedstrijd, maar bleef de eerste helft goed bij in een gelijkopgaande strijd. Deze fysieke wedstrijd rustte dan ook met een gelijke stand van 8-8.

 

Na de rust kwam Wêz Handich/DOW goed uit de startblokken, hierdoor kon Wêz Handich/DOW met vier doelpunten verschil uitlopen. Uiteindelijk werd de wedstrijd nog erg spannend doordat in de laatste vijf minuten nog maar een verschil van 2 doelpunten op het scorebord stond. Wêz Handich/DOW speelde de spannende wedstrijd goed uit en nam de twee punten mee uit Hoorn door met 18-20 te winnen van ADOS 1. Na afloop zijn we toch nog even met de lampion naar de Mac Donalds geweest.

 

Volgende week hebben wij onze eerste thuiswedstrijd en spelen wij om 20:00 uur tegen Dos Kampen. Laat de tribune weer blauw kleuren!