Het weer was mooier dan het korfbal bij Wêz Handich/DOW 2

WH/DOW 2 - Olympia 2

IMG_5032

Je hebt wedstrijden waar je goed speelt en verliest (Rodenburg 3, TFS 2), je heb wedstrijden waar je slecht speelt en verliest (Club Brothers 2, Noveas 1), je hebt wedstrijden waar je goed speelt en wint (OKO/BIES 2, WSS 2) en je hebt wedstrijden zoals afgelopen zondag. De beste schoten bij het tweede waren die van de camera’s van Loek Stoker, Jellie Jansma en Anneke Bargerbos (allen bedankt!).

 

De wedstrijd begon goed voor de combinatievereniging, via Mark (2x) en Hessel stond er al een vlotte voorsprong op het scorebord. Maar we zouden WH/DOW 2 niet zijn als we er geen spannende wedstrijd van zouden maken en zo stond het met de rust al 9-8. Er waren genoeg mogelijkheden, maar het afrondingspercentage bij dit kansenfestijn liet te wensen over.

 

De tweede helft begon goed voor de Blauwe Pompeblêden, Riekje Hamstra zette al snel de 10-8 op het scorebord en het verzet van de strijders uit Twijzel leek daarmee ook wel gebroken. Zeker de oudste strijder (Theo Dijkstra) was nogal uitgeput, maar gelukkig kon hij er samen met scheidsrechter L. Veenstra nog altijd om lachen. Theo leidt tot nu toe in het Oudste Tegenstander Klassement, boven een aantal spelers van TFS, Rodenburg en ZKC en was ook nog minstens drie keer zo oud als zijn directe tegenstander.

 

Via Hessel werd het 17-12 en daarmee was de eindstand ook bekend, het publiek dat wederom in grote getale aanwezig was wordt bedankt voor hun komst en er werd nog volop genoten van de wedstrijd van het eerste en de versnaperingen die in de kantine te koop zijn voor een vriendenprijsje van €2,-.

 

Zaterdag 11 november zijn we pas weer te bewonderen, maar dan in de zaal! In Oenstjerk speelt zowel het tweede als het derde tegen De Wâlden. Daarvoor zijn er nog een aantal oefenwedstrijden waarvan de tijdstippen en de locaties nog op de website komen.