Wêz Handich/DOW pakt op de valreep de punten

WH/DOW 1 - DOT 1

IMG_4316

Zondag 17 september stond er een belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss op het programma, beide ploegen konden de punten goed gebruiken om zo afstand te nemen van de laatste plaats. Met prachtige weersomstandigheden besloot scheidsrechter I. van Schagen de wedstrijd om 14:30 uur te starten.

 

De wedstrijd verliep vanaf het begin tot het einde gelijk op. Het mooiste doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Jan Zeinstra, hij zette op spectaculaire wijze zijn directe tegenstander te kijk doormiddel van een geweldige doorloopbal. In de pauze stond er een stand van 10-9 voor Wêz Handich/DOW op het scorebord.

 

Na de warme thee kwamen beide ploegen weer sterk uit de startblokken en hierdoor waren de beide partijen erg aan elkaar gewaagd, de wedstrijd werd pas in de laatste minuut bepaald, het stond 20-20, Teun Zuiderveld had het vizier de hele wedstrijd goed op scherp staan en maakte de beslissende goal, waardoor de eindstand 21-20 in het voordeel van Wêz Handich/DOW werd. Ook maakte Anne Zuiderveld zijn rentree in het eerste.

 

Volgende week reizen we af naar de ploeg AKC in Almelo, we hopen volgende week weer de twe punten mee te kunnen nemen en rekenen op de steun van onze supporters.