WH/DOW trakteert publiek op onvervalste valse start

ROTTEVALLE – Na de zomerstop en de voorbereiding inclusief trainingsweekend was het alweer tijd voor de eerste competitiewedstrijden voor Wêz Handich/DOW. 

IMG_4100

 

De selectie is dit jaar aangevuld met jong talent uit de junioren. De eerste competitieronde hadden we uitstel vanwege de late bouwvak dit jaar.

 

Het eerste mocht deze zondag aantreden tegen Kv Apeldoorn. Deze ploeg komt voort uit een fusie van Atalante en Steeds Hooger. Voor de Friezen een onbekende formatie.

 

Rond de klok van half drie gaf scheidsrechter R. Deen het startsignaal. WH/DOW startte met onder andere Marije Nijboer in de basis die haar debuut maakte bij het eerste. Het vlaggenschip begon niet scherp aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. De gecreëerde kansen werden niet benut. Helaas voor WH/DOW deed de tegenstander dit wel.

 

De tweede helft kon de thuisploeg ook geen grip krijgen. Deze teleurstellende wedstrijd eindigde in een stand van 12-24. Volgende week gaan ze weer met frisse moed van start.

 

Komende week speelt het eerste op donderdag 14 september de inhaal wedstrijd tegen het bekende KIOS(R). Deze wedstrijd zal starten om 20:30 in Ruinerwold. Publiek is van harte welkom.

 

Bron: Drachtster Courant, 11 september 2017 

 

Foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden (door Loek Stoker).