Veldcompetitie 2017/2018 indelingen bekend

Onlangs heeft het KNKV de indelingen voor de veldcompetitie van het seizoen 2017/2018 bekend gemaakt. Hiervoor hebben wij voor de site vanzelfsprekend even een mooi overzichtje gemaakt zodat het voor iedereen duidelijk is op welk niveau en tegen welke tegenstanders er volgend jaar gekorfbald zal worden.

---

Wêz Handich/DOW 1 komt uit in de eerste klasse A en zit in de competitie bij AKC (Almelo), KIOS (Ruinerwold), Synergo (Utrecht) Apollo (Heerhugowaard), Refleks (Rijswijk), Apeldoorn en DOT (Oss). Alle wedstrijden zullen op zondag gespeeld worden.

---

Wêz Handich/DOW 2 komt uit in de reserve derde klasse B en zit in de competitie bij ZKC '19 3 (Zuidwolde), TFS 2 (Drachtster Compagnie), Rodenburg 3 (Leek), Club Brothers 2 (Groningen), Olympia 2 (Twijzel), WSS 2 (Oude Pekela) en OKO/BIES 2 (Opende). Alle wedstrijden zullen op zondag gespeeld worden.

---

DOW/Wêz Handich 3 komt uit in de reserve derde klasse E en zit in de competitie bij SCO 4 (Oldeholtpade), De Parabool 5 (Groningen), De Hoeve 3, De Waterpoort 2 (Sneek), Drachten/Van der Wiel 5, Harich 3 en Ritola 4 (Zuidlaren). Alle wedstrijden zullen op zaterdag gespeeld worden.

---

DOW/Wêz Handich 4 komt uit in de reserve vierde klasse A en zit in de competitie bij OKO/BIES 3 (Opende), AVO 5 (Assen), Kinea 2 (De Knipe), DIO 2 (Oosterwolde) Vitesse 2 (Beilen), Korwi 2 (Winschoten) en De Pein 2 (Opeinde). Alle wedstrijden zullen op zondag gespeeld worden.

---

DOW/Wêz Handich 5 komt uit in de reserve vijfde klasse en zit in de (herfst)competitie bij AVO 6 (Assen), LDODK/Rinsma Fashion 6 (Gorredijk/Terwispel) en OKO/BIES 4 (Opende). Alle wedstrijden zullen op zondag gespeeld worden.

---

Wêz Handich/DOW 6 komt uit in de reserve vijfde klasse en zit in de (herfst)competitie bij De Pein 3 (Opeinde), Wordt Kwiek 1 (Jubbega) en Wêz Warber en Fluch 1 (Goutum/Hempens). Alle wedstrijden zullen op zondag gespeeld worden.

---

Wêz Handich/DOW 7 komt uit in de reserve zesde klasse en zit in de (herfst)competitie bij Kinea 3 (De Knipe), VKC/Oerterp 4 (Siegerswoude/Ureterp) en Wees Kwiek 2 (Niebert). Alle wedstrijden zullen op zondag gespeeld worden.

---

Wêz Handich/DOW MW1 komt uit in de eerste klasse (midweek) en zit in de (herfst)competitie bij Hoogkerk MW1, OWK/Zunobri MW1 (Oostwold/Zuidhorn) en Oerterp/VKC MW1  (Utrecht/Siegerswoude). Alle wedstrijden zullen doordeweeks gespeeld worden.

---

DOW/Wêz Handich A1 komt uit in de vierde klasse (junioren) en zit in de (herfst)competitie bij De Pein A4 (Opeinde), De Wâlden A3 (Oentsjerk/Tytsjerk), Deinum A1, Harkema/Invicta A2 (Harkema/Kollum), Oerterp/VKC A1 (Ureterp/Siegerswoude) en WIK '34 A1 (Damwoude). Alle wedstrijden zullen op zaterdag gespeeld worden.

---

Wêz Handich C1 komt uit in de derde klasse (C-aspiranten) en zit in de competitie bij Drachten/Van der Wiel C2, OKO/BIES C2 (Opende) en Rodenburg/Sparta/OWK C1 (Leek/Zevenhuizen/Oostwold). Alle wedstrijden zullen op zaterdag gespeeld worden.

---

Wêz Handich D1 komt uit in de derde klasse (D-pupillen) en zit in de competitie bij De Granaet D3 (Dokkum), Frigro D1 (Gerkesklooster) en Invicta D3 (Kollum). Alle wedstrijden zullen op zaterdag gespeeld worden.