De leukste vergadering van het jaar

 

Ruim 40 man kon voorzitter Bert Blauw zaterdagavond verwelkomen bij de jaarlijkse vergadering van de club van 75. Tijdens de terugblik werd er even stil gestaan bij wat we het afgelopen jaar hadden aangeschaft en bewerkstelligd. Het grootste project waren de dug-outs en de loungebanken. De vrijwilligers Atze en Rapke werden nog even speciaal genoemd en ook al waren ze niet aanwezig, het applaus was niet minder gemeend. Ook nog een speciaal woord van dank voor tevens afwezige Johan de Vries die een gedeelte van dug-outs gesponsord heeft. Verder hebben we yoga matjes voor de selectie gekocht, zijn de tassen van de jeugdteam weer voorzien van pleisters, aanvoerdersband en verslagenschrift.

Voor het komende seizoen is besloten om een geluidsinstallatie aan te schaffen die zowel op het veld als in de zaal gebruikt kan worden. Deze werkt op een accu, zo kunnen we zonder snoeren werken. Voor de kangoeroeclub worden twee welpenkorven aangeschaft. Er zal geld worden gereserveerd voor een clinic voor onze eigen jeugd en ook zouden we graag één willen verzorgen op de nieuwe samenwerkingsschool. Met de club van 100 van de voetbalvereniging wordt er goedwerkende wifi in de kantine aangelegd. Het geld dat dan nog overblijft zal gereserveerd worden voor shirts van de nieuwe kledinglijn voor de jeugdteams.

Na een korte rondvraag kon de vergadering gesloten worden en was er tijd voor een hapje en een drankje. Het bord van de club van 75 is bijna vol, op dit moment zijn er nog vier plaatsen beschikbaar. Draag je de club ook een warm hart toe, je kunt nog lid worden voor €35,- per jaar. Bij aanmelding krijg je een mooie Wêz Handich/DOW sjaal cadeau.