Nieuwe combinatieshirts Wêz Handich-DOW

 

slide_shirtpresentatie_selectie

Zondag 9 oktober werd, voorafgaande aan de wedstrijden, het nieuwe wedstrijdtenue van Wêz Handich/DOW gepresenteerd op het sportcomplex “it Hagehiem” aan de Efterwei te Rottevalle. Volledig in het nieuw dankzij hoofdsponsor Ferwerda Beveiliging en subsponsor Bouwbedrijf Postma.

In een spannende wedstrijd liet Wêz Handich/DOW zien dat ze thuis horen in de landelijke 1e klasse. In een sfeervolle ambiance met veel publiek werd de tegenstander uit Utrecht op een 16-16 gelijkspel gehouden.

Enkele jaren geleden zijn korfbalvereniging Wêz Handich uit Rottevalle en korfbalvereniging DOW uit Eastermar, een samenwerkingsverband aangegaan. Dit heeft beide verenigingen veel opgeleverd. Zo speelt het 1e combinatieteam inmiddels zowel in de zaal als op het veld in de landelijke 1e klasse. En het plafond lijkt nog niet bereikt en de ambities reiken verder.

Vorig jaar is de samenwerking nog verder uitgebreid. Dit heeft o.a. geresulteerd in een geheel nieuw ontworpen en uniek wedstrijdshirt. Volledig door de leden zelf ontworpen. Op het nieuwe shirt prijkt de naam van Ferwerda Beveiliging. Ferwerda Beveiliging uit Drachten is de nieuwe trotse hoofdsponsor. Ook de broekjes en rokjes zijn geheel aangepast aan de combinatievorm. Deze broekjes en rokjes zijn mede mogelijk gemaakt dankzij onze supsponsor Bouwbedrijf Postma.