Hot summer nights

 

Zoals u wel heeft gekregen, hebben we een fantastische nazomer gehad, temperaturen ver boven de 20 graden en het enige water wat er viel kwam uit bidons. Dit is ook de spelers opgevallen. Na redelijk kort brainstormen over hoe te trainen bij extreem heet weer, was er redelijk snel een oplossing bedacht; beachkorfbal. En waar kun je dat nou beter houden als er een strand ligt tussen Rottevalle en Eastermar, de Leyen. Er werden zelfs kreten geroepen over wel eens eerder genoemde naam, K.F. De Leyen...

Na vlug overleg met Pier de Leyen en een paar berichtjes naar elkaar wie wat mee zou nemen, kon er verzameld worden op één van laatste warmste dagen. Snel werden de korven in het water en zand neergezet, de teams verdeeld en zo kon worden gestart met een verfrissende training. Na ruim een uur en met een super mooie ondergaande zon, werden de zwembroeken en bikini’s geruild met avondkleding en zo werd nog heerlijk genoten van een verfrissend drankje op de warme trainingsavond. Tijdens de nabespreking was iedereen het er wel over eens, zeker voor herhaling vatbaar!